Έρωτας Βιντιάδη για Σκόκο!


 Το βράδυ της Τρίτης, στο Κεφαλάρι, ο νεαρός εφοπλιστής και επίδοξος (συν)αγοραστής της ΠΑΕΑΕΚ εξομολογήθηκε στον Γιάννη Βούρο και στον Σταύρο Αδαμίδη ότι μεγάλη του επιθυμία είναι να πετύχει την επιστροφή του Νάτσο Σκόκο τον ερχόμενο Ιούνιο. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης (11/9), σε ένα από τα πλέον γνωστά βραδινά στέκια στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς, ο Δημήτρης Βιντιάδης παρουσιάστηκε ενώπιον των φίλων του σε μεγάλα κέφια, ιδιαίτερα εύθυμος ως και ασυγκράτητος!
"Παιδιά, αν πάνε όλα καλά και προχωρήσει το deal, αν περάσει η ΑΕΚ στην επίβλεψή μας και αποκτήσουμε την ιδιοκτησία της ομάδας, εγώ και ο Χάρις έχουμε συζητήσει την αναγκαιότητα να κάνουμε μία σπουδαία προσθήκη τον ερχόμενο Ιανουάριο. Κι αν υπάρχει ένας παίκτης που θα ήθελα να ξαναδώ με τη φανέλα της ΑΕΚ, αυτός είναι ο Σκόκο. Αν όλα πάνε καλά με το deal, θα πρέπει να κοιτάξουμε αυτή την περίπτωση για τον Ιανουάριο"!
Με ποιους τα συζητούσε αυτά ο 32χρονος εφοπλιστής; Με τους δύο πλέον στενούς συνεργάτες του (εκ των τριών συνολικά, ο άλλος είναι ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Ανδρέας Δημητρέλλος ο οποίος όμως σε αυτή τη συνάντηση δεν έδωσε το παρών) στην διαδικασία ενεργοποίησής του στα κοινά της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ!
Τα έλεγε λοιπόν στον πρώην πρόεδρό της εταιρείας Σταύρο Αδαμίδη και στον Γιάννη Βούρο ο οποίος ξέρει από την καλή και την ανάποδη όλες τις λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση του γηπέδου και τις (περιβαλλοντολογικές και θεσμοθετημένες) συνθήκες που επικρατούν για τη δυνατότητα ή όχι κατασκευής του στην προσφυγική έκταση της Νέας Φιλαδέλφειας.
Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι τρεις άνδρες βρέθηκαν σε δημόσιο χώρο για να συζητήσουν τα θέματα της ΑΕΚ. Ούτε συνιστά σενάριο κατά φαντασία (όπως ο ίδιος θέλει να την παρουσιάζει) η προσπάθεια του Αδαμίδη να επιστρέψει στο προσκήνιο μέσω αυτού του deal, το οποίο σε μεγάλο βαθμό «τρέχει» και ο ίδιος, τουλάχιστον όσον αφορά στο πάντρεμα των Χάρις και Βιντιάδη με ξένα κεφάλαια που λέγεται ότι είναι διαθέσιμα (και παραμένουν αγνώστου προελεύσεως).
Η ουσία είναι ότι ο Βιντιάδης, εμφανώς πιο σίγουρος (από ότι στην αρχή των συζητήσεων) για την αίσια έκβαση της υπόθεσης, ανοίχθηκε και μίλησε για τον αργεντινό σταρ Νάτσο Σκόκο ο οποίος επέστρεψε στην πατρίδα του μην μπορώντας πλέον να αντέξει το ποδόσφαιρο στην Σαουδική Αραβία με την φανέλα της Αλ Αΐν στην οποία και ανήκει. Πλέον αγωνίζεται ως δανεικός στην Νιούελς Ολντ Μπόις (από την οποία ξεκίνησε και την επαγγελματική σταδιοδρομία του) και ήδη έχει σημειώσει 2 γκολ σε 3 αγώνες του πρωταθλήματος.
Οι δυσκολίες της επιστροφής του Νάτσο
Ασφαλώς από την επιθυμία του Βιντιάδη να εξεταστεί λεπτομερώς η περίπτωση του Σκόκο (ΕΦΟΣΟΝ επαναλαμβάνουμε ολοκληρωθεί το πολυθρύλητο deal) ως την επίτευξη μίας τέτοιας (ασύλληπτης για το μυαλό στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η ΑΕΚ) συμφωνίας, υπάρχει μία μεγάλη απόσταση που πρέπει να διανυθεί. Και αυτή αφορά κυρίως στο πως θα βρεθεί η άκρη του νήματος με την Αλ Αΐν η οποία είχε δαπανήσει περίπου 3 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον αγοράσει το καλοκαίρι του 2012. Επίσης πρέπει να αποσαφηνιστεί και τι ακριβώς ισχύει με το καθεστώς δανεισμού του "υδραυλικού" στην Νιούελς και αν αυτός ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Το καλό για την ΑΕΚ είναι ότι ο Σκόκο, παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκε στην Ένωση με καθυστερημένες πληρωμές και βίωσε τον τρόμο με τα γκαζάκια που εξερράγησαν ακριβώς έξω από το σπίτι που διέμενε, παραμένει πάντα ζεστός όταν μιλάει για την ΑΕΚ. Και δεν κρύβει ότι η επιθυμία του είναι να επιστρέψει και να φορέσει ξανά τη φανέλα της.
Από την άλλη, με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στην Αργεντινή και εφόσον συνεχίσει έτσι, σίγουρα θα προσελκύσει αργά ή γρήγορα το ενδιαφέρον συλλόγων της Λατινικής Αμερικής που θα θελήσουν να τον αγοράσουν από τη Αλ Αΐν. Κάπως έτσι άλλωστε είχε πάρει μεταγραφή για το πανάκριβο πρωτάθλημα του Μεξικού το 2006, όταν άφησε τη Νιούελς για να παίξει στην Pumas.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...