Αθανασιάδης: "Από εμάς εξαρτάται η νίκη"


ΑθανασιάδηςΟ Στέφανος Αθανασιάδης παρέλαβε το βραβείο του best goal της 1ης αγωνιστικής και μίλησε για τα κίνητρα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης
Ο Στέφανος Αθανασιάδης παρέλαβε το βραβείο του best goal της 1ης αγωνιστικής και στις δηλώσεις του ανέλυσε την σημαντικότητα του βραβείου στο ξεκίνημα της σεζόν.
Αρχικά είπε: "Το να ξεκινάς 1η αγωνιστική με ένα βραβείο είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Βέβαια μπορεί να σημείωσα εγώ το γκολ αλλά βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου, το αξίζουν και αυτοί".
Αναφέρθηκε επίσης, στα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, για την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα και τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Για το γεγονός ότι υπήρξε μία κακή παρένθεση: "Ξεκινήσαμε καλά αλλά ο αποκλεισμός από την Ραπίντ μας επηρέασε ψυχολογικά. Μετά ήρθε και το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο και τώρα θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή, να παρουσιαστούμε κόντρα στον Αστέρα δυνατοί και σοβαροί για να πάρουμε αυτό που θέλουμε".
Για την συμμετοχή του στην αποστολή της Εθνικής: "Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα. Αρχίσαμε καλά με δύο στα δύο και ελπίζουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια και να πάμε στο Μουντιάλ".
Για την καλή παράδοση του Αστέρα απέναντι στον ΠΑΟΚ και αν αυτό επηρεάζει: "Το παιχνίδι εξαρτάται από την δική μας απόδοση, αν είμαστε αυτοί που πρέπει  θα κερδίσουμε, άλλωστε, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό".
Για το ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αφλογιστία: "Δεν μας βγήκαν οι φάσεις και δεν μπορέσαμε να πετύχουμε γκολ. Δουλεύουμε στις προπονήσεις στα τελειώματα και σύντομα θα έρθουν τα γκολ".
Για τα κίνητρα στον αγώνα με Αστέρα Τρίπολης και την πιθανή παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στις κερκίδες της Τούμπας: "Είχαμε κάνει δύο αρνητικά αποτελέσματα, τώρα θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή. Είμαστε χαρούμενοι που θα έρθει να μας δει ο κ. Σαββίδης".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...