How do you kill something that's has no life?





Ναι. έγινε και αυτό. Η απόλυτη γενοκτονία στις πόλεις του World of Warcraft. Χάκερς εισέβαλαν στον κόσμο του Warcraft και άρχισαν να εξαφανίζουν τους γηγενείς πληθυσμούς (που σημειωτέον αριθμούν μία Ελλάδα και βάλε).





Είμαι σίγουρος ότι...
...δεν θα γέλαγα αν έλιωνα στο WoW όπως αυτά τα μύρια. Αλλά από την άλλη δεν θα έπαιζα ποτέ και ένα τόσο αδερφίστικο παιχνίδι, που ακόμα και οι Sims μπροστά του φαίνονται σαν μισθοφόροι του Άσσαντ.

Αλλά όπως και να έχει. Η αρχική ερώτηση απευθύνεται στα χακέρια που σαν ψηφιακή Χρυσή Ορδή ερήμωσαν έναν ολόκληρο κόσμο. Πραγματικά, πόσο καμμένος πρέπει να είσαι για να ενορχηστρώσεις κάτι τέτοιο;

Υ.Γ: Πρέπει να βγάλω και μία θεωρία συνωμοσίας εδώ. Οι χάκερς ήταν άνθρωποι της Blizzard που προέβησαν σε αυτές τις πράξεις για να αναγκάσουν τον κάθε καϊλα να ξεκολλήσει από το WoW μπας και αγοράσει το Diablo 3 (μεταξύ μας πολύ καλύτερο) ή απλά κάποιος βρέθηκε στην ανάγκη να κάνει πραγματικότητα το επεισόδιο του Southpark που είχε την αντίστοιχη θεματολογία. Αν  συμβαίνει το δεύτερο Kudos!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...