Μαρινάκης: "Δείξτε ποιοι είστε. Παίξτε γι' αυτούς..."

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στου Ρέντη και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να προσφέρουν θέαμα και χαρά σε όσους δίνουν από το υστέρημά τους για να δουν τον Ολυμπιακό και να δείξουν την αξία τους στα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και Σάλκε. Τι είπε για τις δυσκολίες του πρωταθλήματος, το κλίμα στην ομάδα και τι τους υποσχέθηκε!



Ο διοικητικός ηγέτης των Νταμπλούχων Ελλάδας λοιπόν, βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη όπως πράττει όταν το κρίνει απαραίτητο και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές τους να τα δώσουν όλα και να προσφέρουν χαρά και θέαμα στον κόσμο που δίνει από το υστέρημά του για να είναι δίπλα στην ομάδα.
Ο πρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, εξέφρασε για πολλοστή φορά την επιθυμία του όλοι να είναι ενωμένοι σαν γροθιά, επανέλαβε πως πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και υποσχέθηκε στους ποδοσφαιριστές του πως θα είναι πάντα εκεί για ό,τι ζητήσουν. Αναλυτικά:
Για το ματς με τον ΠΑΣ: "Θέλω να τα δώσετε όλα για να πάρουμε το παιχνίδι στα Γιάννενα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και όπως ξέρετε όλες οι ομάδες στην Ελλάδα περιμένουν τον Ολυμπιακό για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό! Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς. Να νικήσουμε. Να θυμάστε ότι το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος στόχος".
Για το ματς με την Σάλκε και τη φετινή σεζόν: "Μετά τα Γιάννενα θα παίξετε στη μεγάλη γιορτή με τη Σάλκε! Θέλω να μπείτε στο γήπεδο και να δείξετε σε όλους τι αξίζετε! Ξέρετε ότι είναι σημαντικές και οι επιτυχίες στο Champions League για τον σύλλογο. Και θέλω να ευχαριστήσετε όλους αυτούς που θυσιάζουν μέρος από το υστέρημα τους για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Ολυμπιακό μας. Ξέρετε όλη την κατάσταση της χώρας. Δώστε θέαμα και χαρά στον κόσμο μας.
Ξέρετε ότι είμαστε όλοι δίπλα σας! Μην ακούτε κανέναν και μην επηρεάζεστε από οτιδήποτε γράφεται ή λέγεται. Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια σε όλα τα επίπεδα και αυτό θα συνεχιστεί. Θέλω να είστε ενωμένοι σα γροθιά και να προσέχετε πολύ και στη δουλειά, στην προπόνηση αλλά και στη ζωή σας μακριά από το γήπεδο. Το τρίμηνο που έρχεται είναι πολύ κρίσιμο, με ταξίδια και με συνεχή παιχνίδια. Δείξτε σε όλους ποιοι είστε και κάντε χαρούμενο τον κόσμο μας κι εγώ είμαι εδώ για εσάς"!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...