ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Ο ΜΑΝΘΟΣ ΠΟΥΛΙΝΑΚΗΣ

Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια ο ΟΦΗ επιστρέφει δυναμικά στα κοινά του ποδοσφαίρου. Η ομάδα της Κρήτης που πέρασε και φέτος από χίλια μύρια κύματα, αλλά κατάφερε να βρει σταθερότητα και ταυτότητα με τις τελευταίες διοικητικές αλλαγές, πλέον θα εκπροσωπείται και στα όργανα του ποδοσφαίρου. 

Έχουν περάσει τουλάχιστον δεκαπέντε χρόνια, όταν τελευταία φορά είχε εκπροσωπηθεί ο ΟΦΗ στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με τον τότε πρόεδρό του Γιάννη Παπαματθαιάκη. Από τότε και μέχρι το πρόσφατο παρελθόν, ο ΟΦΗ ήταν εκτός και η φωνή του δεν ήταν δυνατή. 


Κάτι που άλλαξε με την έλευση του Μάνθου Πουλινάκη στην Κρητική ΠΑΕ. Ο νεαρός επιχειρηματίας, όχι μόνο κατάφερε να συμμαζέψει την ομάδα και να δώσει μια νέα πνοή, αλλά από την Παρασκευή θα είναι ένας από τους εκπρόσωπους της Λίγκας στο Δ.Σ. της ΕΠΟ. Ο ΟΦΗ επιτέλους απέκτησε τη δική του φωνή στα όργανα του ποδοσφαίρου και μάλιστα με έναν άνθρωπο νέο, που και διάθεση έχει και φρέσκες ιδέες. 

Είναι δεδομένο ότι ο Πουλινάκης έχει τις γνώσεις και τις δυνατότητες να γίνει ασπίδα, τόσο στα συμφέροντα του ΟΦΗ, όσο και σε αυτά του ποδοσφαίρου γενικότερα. 

Για την ιστορία, σε ότι αφορά τη διαδικασία που έγινε στη Λίγκα, πρώτος εξελέγη οΖήσης Βρύζας με 14 ψήφους (η παρουσία του στην ΕΠΟ είχε συμφωνηθεί ως αντάλλαγμα για να μην βάλει υποψηφιότητα για αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Μποροβήλο), δεύτερος ο Γιάννης Κομπότης με 13 ψήφους και ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Πουλινάκης με 8 ψήφους.

Δεν εξελέγη ο Στράτος Σωπήλης με 6 ψήφους και ο εκπρόσωπος του Άρη,Γρόλλιος, που πήρε 4 ψήφους.

http://iapopsi.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13385:stin-epo-o-ofh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...