Τσίπρας: «Φασίστες δεν θα γίνουμε»


Είναι λάθος η λογική ότι θα κερδίσει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α τις εκλογές και στη βάση μιας εργολαβίας, για την κοινωνία και τους εργαζόμενους, θα λύσει όλα τα προβλήματά τους.

Αυτό υπογράμμισε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος σε συνδικαλιστές του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι έθεσαν τα προβλήματα που τους απασχολούν και ορισμένοι από αυτούς είπαν ότι ο στόχος πρέπει να είναι η πτώση της κυβέρνησης και η απομάκρυνση της τρόικας, ενώ εξέφρασαν την εκτίμηση ότι ο κ. Τσίπρας θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.

Συνδυασμός πολιτικού και κοινωνικού αγώνα

Η προσδοκία πέρασε από τους κοινωνικούς αγώνες στην πολιτική, ότι θα κερδίσει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α τις εκλογές, όμως χρειάζεται συνδυασμός πολιτικού και κοινωνικού αγώνα, επισήμανε ο κ.Τσίπρας και παρατήρησε πως αυτό που λείπει είναι ένα κοινωνικό φόρουμ, ένα κοινωνικό μέτωπο, το οποίο θα συσπειρώσει όλες τις συλλογικότητες, σε πρωτοβάθμιο επίπεδο, και τους πολίτες που θέλουν να αγωνιστούν.

Παράλληλα τόνισε πως η ηγεσία του συνδικαλιστικού κινήματος είναι αντίστοιχη με τους αγώνες των εργαζομένων.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι πρέπει να υπάρξει ανάχωμα στην ξενοφοβία και τη μισαλλοδοξία, ιδεολογική σύγκρουση και σημείωσε: «Μπορεί η κρίση να μας έκανε φτωχούς, αλλά μισαλλόδοξοι και φασίστες δεν θα γίνουμε»

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...