Τραυματίστηκαν οκτώ διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί στην Κύπρο


Οκτώ διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί του θιάσου «Τι βουλή θα παραδώσεις;» τραυματίστηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού παρά την έξοδο Ζυγίου με εμπλεκόμενα τρία αυτοκίνητα.
Πρόκειται για τους Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Χρύσα Ρώπα, Αντώνη Καφετζόπουλο, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, ο Παντελή Καναράκη και ο Γιώργο Γαλίτη. 

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του και προσέκρουσε στο δεξιό κιγκλίδωμα του δρόμου. Ακολούθως, οδηγός, ο οποίος αντιλήφθηκε έγκαιρα το δυστύχημα, στάθμευσε το όχημά του στη λωρίδα ασφαλείας και κατέβηκε για βοήθεια, ενώ μικρό λεωφορείο (mini bus), το οποίο ακολουθούσε, κάτω από συνθήκες που επίσης διερευνώνται, προσέκρουσε διαδοχικά στα δύο ακινητοποιημένα οχήματα. Ο οδηγός του πρώτου οχήματος, εξήλθε από αυτό και εγκατέλειψε τη σκηνή τρέχοντας.
Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν οκτώ από τους επιβαίνοντες του λεωφορείου και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και πήραν εξιτήριο , εκτός από τη Χρύσα Ρόπα, η οποία κρατήθηκε για νοσηλεία, λόγω διάσεισης.
Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά, ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Ζυγίου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.
Πηγή sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...