Aλ Κάϊντα και ... ΔΗΜΑΡ υπέρ Σύρων ισλαμιστών - Όμως "Όπλα τέλος" είπε η Γαλλία



Η επίθεση των συνεργαζόμενων με την Αλ Κάϊντα ισλαμιστών της Λιβύης και ο θάνατος του Αμερικανού πρεσβευτή στην χώρα μαζί με άλλος έναν διπλωματικό υπάλληλο και δύο Αμερικανούς κομμάντο, αλλά και η επίσηη έκκληση της Αλ Κάϊντα να υποστηριχθούν οι Σύροι αντάρτες, αλλάζει το σκηνικό στην πολύπαθη Συρία με πρώτο δείγμα την αναστολή αποστολή όπλων στους αντάρτες από την Γαλλία.
Ο υπουργός Άμυνας της Γαλλίας, Jean-Yves Le Drian,  δήλωσε σήμερα ότι η Γαλλία δεν θα στείλει όπλα στην αντιπολίτευση της Συρίας. «Δεν έχουμε πρόθεση, ούτε σήμερα, ούτε αύριο να στείλουμε όπλα στους αντάρτες στη Συρία», δήλωσε ο Drian, ανακοινώνοντας αλλαγή της σχετικής απόφαση του Γάλλου προέδρου Φ.Ολάντα και έχοντας δεχθεί ταυτοχρόνως τις πιέσεις της καθολικής εκκλησίας.

Πριν λίγο ο ηγέτης της Αλ Κάιντα Αϊμάν αλ- Ζαουάχρι κάλεσε όλους τους Μουσουλμάνους "να υποστηρίξουν τους αντάρτες της Συρίας"προσθέτοντας ότι "η ανατροπή του προέδρου Μπασάρ Άσαντ θα κινηθεί πιο κοντά στον τελικό στόχο που είναι η καταστροφή του Ισραήλ".

Ο Ζαουάχρι σε μαγνητοφωνημένο μήνυμά του στο διαδίκτυο  αναφέρθηκες στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και επέκρινε τις μουσουλμανικές κυβερνήσεις στη Μέση Ανατολή και την Ασία, που δεν εργάζονται για το Ισλάμ.

Κι ενώ πλέον η Δύση αρχίζει και αντιλαμβάνεται που οδηγεί η αμέριστη στήριξη των φανατικών ισλαμιστών, η ΔΗΜΑΡ εξέφρασε, μετά από συνάντηση των ανθρώπων της με αντιπροσωπεία αντιπάλων του καθεστώτος Άσαντ, τη στήριξή της στους εξεγερμένους ισλαμιστές που έχουν δολοφονήσει εκτατοντάδες, ίσως και χιλιάδες χριστιανούς στη χώρα και έχουν εκτοπίσει από τα σπίτια τους εκατοντάδες χιλιάδες άλλους!
Ακολουθώντας, τα βήματα του υπουργού Εξωτερικών Δ.Αβραμόπουλου ανττιπροσωπεία της ΔΗΜ.ΑΡ. συναντήθηκε χθες με τον Σύλλογο Αποδήμων Ελεύθερων Σύρων στην Ελλάδα που ελέγχεται από τους ισλαμιστές. 
Από την πλευρά της ΔΗΜ.ΑΡ., ο Γεράσιμος Γεωργάτος, υπεύθυνος για την ευρωπαϊκή και εξωτερική πολιτική, υπογράμμισε "τη στήριξη που από την πρώτη στιγμή επέδειξε η ΔΗΜ.ΑΡ. στους ισλαμιστές,τασσόμενη με το πλευρό των εξεγερμένων, την απερίφραστη εκ μέρους της καταδίκη του καθεστώτος Άσαντ και την ανάγκη άμεσης απομάκρυνσή του από την εξουσία, αλλά και το ρόλο της Διεθνής Κοινότητα που πρέπει να πιέσει, ώστε να σταματήσει επιτέλους η αιματοχυσία και η τεράστια ανθρωπιστική κρίση".
Δηλαδή εμμέσως, πλην σαφώς,  ζητά επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Συρία! 
"Ω καιροί ώ ήθη" για την ελληνική Αριστερά!
Διαβεβαίωσε επιπλέον τους Σύρους Απόδημους ότι η ΔΗΜ.ΑΡ. "θα εξετάσει με ενδιαφέρον και θα συμπαρασταθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με τη χορήγηση πολιτικού ασύλου και θα προσπαθήσει να ευαισθητοποιήσει την ελληνική κοινή γνώμη απέναντι στην υπόθεση της Συρίας και στον αγώνα των εξεγερμένων"!
 Δηλαδή κάνει κάλεσμα a la Τσίπρα να έρθουν οι Σύροι πρόσφυγες στην Ελλάδα για να τους χορηγηθεί πολιτικό άσυλο!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...