ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ..ΣΟΚ στην Ηλιούπολη.Αλλοδαπός μαχαίρωσε 12χρόνο μαθητή...Τον συνέλαβαν εξαγριωμένοι κάτοικοι


Η σημερινή είδηση ΣΟΚ έρχεται απότην περιοχή της Ηλιόπουλης..πίσω από την Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών (Αγία Φωτεινή)...Η ενημέρωση είναι από συνεργάτη του eglimatikotita ο οποίος ήταν παρών στη σύλληψη του δράστη,μαζί με άλλους κατοίκους και συμμαθητές του ανήλικου που μαχαίρωσε αλλοδαπός... Όπως λένε οι πληροφορίες που συγκέντρωσε από κατοίκους της περιοχής,ο δράστης έχει ψυχολογικά προβλήματα και ζει μέσα σε πάρκα και πλατείες.
Ο επίδοξος δολοφόνος του 12χρόνου είναι από όσο μάθαμε αραβικής καταγωγής και είναι γνωστός στην περιοχή αφού έχει επιχειρήσει κι άλλες φορές να επιτεθεί σε μικρά παιδιά στην Ηλιούπολη.
Τον δράστη έσωσε από τα χειρότερα περιπολικό της Αστυνομίας που περνούσε τυχαία από το σημείο και μετέφερε υπηρεσιακά σημειώματα..Οι 2 αστυνομικοί (άνδρας και γυναίκα) έμειναν στο σημείο μέχρι να έρθουν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και να συλλάβουν τον δράστη..
Όπως μας είπε ο συνεργάτης μας,ο δράστης μετά την επίθεση (κάρφωσε στο πόδι τον 12χρόνο) πέταξε το μαχαίρι και πήγε και κάθισε σε ένα καφενείο της περιοχής μόνος του και έδειχνε να τα έχει "χαμένα".
Επίσης πρεπει να αναφέρουμε ότι αν δεν υπήρχαν οι 2 αστυνομικοί που σταμάτησαν ενετλώς τυχαία στο περιστατικό... επειδή αντελήφθησαν ότι κάτι συμβαίνει από τις φωνές και την κινητοποίηση των κατοίκων,σίγουρα θα μιλάγαμε τώρα και για ΑΓΡΙΟ λιντσάρισμα.Ήταν τέτοιο το μένος και οργή κάποιων εκ των κατοίκων που δεν υπήρχε πιθανότητα οι 2-3 που μπήκαν μπροστά να τους σταματούσαν.

http://www.eglimatikotita.gr/2012/09/12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...